Steenhouwerij Breti in Bladel, Noord Brabant

Hardstenen raamdorpel, een persoonlijk grafmonument, een granieten keukenblad, een mooie grafsteen voor uw overleden dierbare , hardstenen deuromlijsting of een marmeren vloer. Natuursteen voor diverse toepassingen vindt u bij Natuursteenbedrijf Steenhouwerij Breti in Bladel, Brabant.

Steenhouwerij Breti is verhuisd! Vanaf heden zijn we te vinden in ons nieuwe pand op Hallenstraat 12D, op industrieterrein de Sleutel, te Bladel!”

 

Steenhouwerij Breti in Bladel, Brabant

Al meer dan 55 jaar bewerken de medewerkers van steenhouwerij Breti natuursteen en wij zijn dan ook gerenommeerd leverancier van diverse natuursteenwerken in de omgeving. Wij bewerken verschillende soorten natuursteen zoals Belgisch hardsteen (arduin). Dit bewerken wij zowel handmatig als machinaal voor onder meer grafmonumenten, gedenkstenen, vloeren, vensterbanken, dorpels, (tuin)tafelbladen, aanrechten, omlijstingen voor deuren en open haarden. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken. Natuursteen voor diverse toepassingen vindt u dan ook bij ons!

Bouwelementen

Natuursteen zoals Belgisch hardsteen wordt zowel binnenshuis als tegel in de badkamer of keuken, of in de tuin als bestrating of waterornamenten.

Grafmonumenten

Natuursteenbedrijf Steenhouwerij Breti ontwerpt, levert en plaatst al meer dan 55 jaar gedenkplaten en grafmonumenten.

Natuursteen

In Bladel, Brabant, is arduin ook wel bekend als Belgisch hardsteen. De steen is ontgonnen uit de steengroeve in België en is veruit de meest gebruikte natuursteen voor buitentoepassingen. Al meer dan tweehonderd jaar is deze steen ongekend populair vanwege zijn veelzijdigheid, relatieve slijtvastheid en prachtige patina. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van natuursteen en voorzien u van deskundig advies wanneer u dat wenst.

Onze natuurstenen producten

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van natuursteen.