Hardsteen brievenbus Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Een hardsteen brievenbus geeft uw woning een luxueuze uitstraling. Dit veelzijdige en bijzondere materiaal is geschikt voor alle omgevingen en architecturen. Van klassiek tot modern: een brievenbus van hardsteen siert uw entree of oprit. Steenhouwerij Breti realiseert uw wensen en zorgt samen met u voor het ontwerp.

Hardsteen brievenbus is een unieke blikvanger

Een hardstenen brievenbus maakt van uw woning, entree of voortuin een echte eyecatcher. Vervaardigd van Belgisch hardsteen dat rechtstreeks uit de groeve in de Ardennen afkomstig is, garandeert het een unieke uitstraling. Belgisch hardsteen is gedurende enkele honderden miljoenen jaren gevormd, wat u terugziet in deze unieke steensoort. In het materiaal zijn vaak zelfs complete fossielen en aders zichtbaar. Hardsteen is daarnaast weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij. Ook is het mogelijk om op een hardstenen brievenbus een gravering te maken, zoals uw naam of huisnummer. Hardstenen brievenbussen beschikken tot slot over een dakje of overstek, waardoor water niet in de brievenbusopening kan lopen.

Verschillende soorten hardstenen brievenbussen

Een brievenbus van hardsteen is bijvoorbeeld verkrijgbaar als robuuste en vrijstaande zuil, met een grote inhoud en ruime opening. Aan de achterzijde vindt u een roestvrijstalen deur met slot. Voor verwerking in de gevel zijn inbouwbrievenbussen een prachtige optie. Een hardstenen inbouwbrievenbus plaatst u eenvoudig in elke muur, maar bijvoorbeeld ook in een vrijstaande bakstenen zuil. Welke optie u ook kiest: met een hardsteen brievenbus geeft u uw woning of tuin een luxe uitstraling.

Hardsteen brievenbus combineren met andere producten

Een hardstenen brievenbus is eenvoudig te combineren met andere producten van Belgisch hardsteen. Op die manier creëert u een mooi geheel en een luxueuze uitstraling. Bekijk de verschillende soorten en maten hardsteen voor een indruk van de mogelijkheden. Bij het ontwerp van de voor u perfecte hardsteen brievenbus denken we graag met u mee. Steenhouwerij Breti beschikt over meer dan vijftig jaar ervaring. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom bij ons langs in Bladel, bel 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden