“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Bent u uw huis aan het verbouwen en bent u voor de afwerking op zoek naar een goede leverancier van natuursteen in Eindhoven? Dan moet u bij steenhouwerij Breti zijn. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende steensoorten, geschikt voor verschillende toepassingen. En wilt u uw vloer, tafelblad, aanrechtblad of badkamermeubel helemaal uniek maken? Kies dan voor een bijzondere afwerkingsmethode.

Meubels, vloeren en bouwelementen van natuursteen geheel naar uw wens bij de specialist in de regio Eindhoven

Het bijzondere aan onze natuursteen bouwelementen is dat deze geheel naar uw wens te vervaardigen zijn. Voor een hard materiaal als steen lijkt dit misschien uniek. Maar niets in minder waar, want door de keuze van de juiste steensoort en bijbehorende bewerkingsmethode krijgt uw tuintafel, badkamermeubel of haardomlijsting van de specialist in natuursteen in de regio Eindhoven een geheel eigen sfeer, passend bij de inrichting van uw huis.

Kies een mooie steensoort met een bijpassende bewerkingsmethode

Bij steenhouwerij Breti heeft u de keuze uit de mooiste steensoorten, zoals kalk, basalt, Belgisch hardsteen, graniet of marmer. Vervolgens kunt u desgewenst kiezen uit verschillende bewerkingsmethoden. Gaat u voor een mooie glans op uw aanrechtblad met zoeten of polijsten? Of laat u door frijnen een mooi streepjespatroon hakken in uw vloer? Laat u adviseren over de beste opties voor uw huis door de specialist in natuursteen in Eindhoven. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken via telefoonnummer 0497-381124.


N

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

N

Gespecialiseerd in natuursteen

N

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Voorbeelden