Natuursteen Eindhoven

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Bent u uw huis aan het verbouwen en zoekt u voor de afwerking naar een goede leverancier van natuursteen in de buurt van Eindhoven? Dan moet u bij Steenhouwerij Breti in Bladel zijn. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende steensoorten, geschikt voor verschillende toepassingen. Wilt u uw vloer, tafelblad, aanrechtblad of badkamermeubel van een unieke afwerking voorzien? Kies dan voor een bijzondere afwerkingsmethode.

Natuursteen meubels, vloeren en bouwelementen op maat in regio Eindhoven

Het bijzondere aan onze natuursteen bouwelementen is dat deze geheel naar uw wens te vervaardigen zijn. Voor een hard materiaal als steen lijkt dit misschien uniek, maar niets in minder waar. Door de keuze van de juiste steensoort en bijbehorende bewerkingsmethode krijgt uw tuintafel, badkamermeubel of haardomlijsting een geheel eigen uitstraling, passend bij de inrichting van uw huis. Als leverancier van natuursteen in de buurt van Eindhoven helpen we u hier graag bij!

Kies een mooie steensoort met een bijpassende bewerkingsmethode

Bij Steenhouwerij Breti, dé natuursteen leverancier in regio Eindhoven, heeft u de keuze uit de mooiste steensoorten. Denk hierbij aan kalk, basalt, Belgisch hardsteen, graniet of marmer. Vervolgens kunt u desgewenst kiezen uit verschillende bewerkingsmethoden. Gaat u voor een mooie glans op uw aanrechtblad met zoeten of polijsten? Of laat u door frijnen een mooi streepjespatroon hakken in uw vloer? Laat u adviseren over de beste opties voor uw huis door dé leverancier in natuursteen nabij Eindhoven. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 0497-381124 en maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden