Natuursteen voor binnen en buiten

Natuursteenproducten in en rondom uw pand geven de ruimte direct een luxere uitstraling. Steenhouwerij Breti in Bladel, Brabant geeft uw keuken een prachtige metamorfose, laat uw badkamer lijken op een chique hotelbadkamer of zorgen voor die natuurlijke uitstraling in uw tuin, aan uw woning of op het terras.

Is uw pand of woning toe aan vernieuwing?

Natuursteen zoals Belgisch hardsteen wordt binnenshuis vaak toegepast als tegel in de badkamer, keuken of hal. Het kan het middelpunt of juist het subtiele accent zijn van uw interieur. Met deze natuurlijke steensoort is meer mogelijk dan u denkt.

natuursteen-badkamer

Natuursteen in de badkamer

Natuursteen wordt binnenshuis vaak toegepast in de badkamer, keuken of hal. Het kan het middelpunt of juist het subtiele accent zijn van uw interieur. Met de diverse steensoorten is meer mogelijk dan u denkt.

Natuursteen Keukenbladen

Belgisch hardsteen is door de verscheidenheid in stijlen te combineren met elk keukenontwerp. De bijzondere kleuren en structuur van dit product geven uw keuken een unieke uitstraling. U heeft een ruime keuze aan geschikte steensoorten, die helemaal naar uw wens kunnen worden verwerkt tot een aanrechtblad. Aanrechtbladen in composiet of keramiek zijn ook mogelijk.

Vensterbanken

Vensterbanken van natuursteen geven uw pand of woning een mooie afwerking en een luxueuze uitstraling. Bovendien slijt natuursteen minder dan houten vensterbanken en investeert u daarmee in een lange levensduur van het product. Wij maken vensterbanken van onder meer Belgisch hardsteen, marmers, granieten en composieten.

Haardomlijstingen

Een natuurstenen omlijsting voor uw haard of een plateau voor uw televisie? Steenhouwerij Breti realiseert het voor u. Kies uit verschillende details, natuursteensoorten en afmetingen en stem het product precies af bij de rest van uw interieur. Zo maakt u van uw haard een echt middelpunt.

Binnendeur dorpels

Onze binnendeurdorpels, buitendeurdorpels en raamdorpels worden vervaardigd uit hoogwaardig hardsteen. Niet alleen bieden ze een praktische drempeloplossing, maar ze voegen ook een element van verfijning toe aan uw interieur en exterieur.