Natuursteen voor binnen en buiten

 

Natuursteenproducten in en rondom uw pand geven de ruimte direct een luxere uitstraling. Steenhouwerij Breti in Bladel, Brabant geeft uw keuken een prachtige metamorfose, laat uw badkamer lijken op een chique hotelbadkamer of zorgen voor die natuurlijke uitstraling in uw tuin, aan uw woning of op het terras.

Home » Binnenshuis

Is uw pand of woning toe aan vernieuwing?

Natuursteen zoals Belgisch hardsteen wordt binnenshuis vaak toegepast als tegel in de badkamer, keuken of hal. Het kan het middelpunt of juist het subtiele accent zijn van uw interieur. Met deze natuurlijke steensoort is meer mogelijk dan u denkt.

Natuursteen in de badkamer

Natuursteen geeft uw sanitaire voorziening een rustige en tegelijk luxe uitstraling. Denk aan een mooie warme vloer, muur, planchet of zelfs een compleet bad van steen. Een massieve dubbele spoelbak van gepolijst zwart graniet is harder en krasbestendiger en zo een perfecte oplossing voor in de badkamer.

Aanrechtblad als blikvanger

Belgisch hardsteen is door de verscheidenheid in stijlen te combineren met elk keukenontwerp. De bijzondere kleuren en structuur van dit product geven uw keuken een unieke uitstraling. U heeft een ruime keuze aan geschikte steensoorten, die helemaal naar uw wens kunnen worden verwerkt tot een aanrechtblad.

Vensterbanken

Vensterbanken van natuursteen geven uw pand of woning een mooie afwerking en een luxueuze uitstraling. Bovendien slijt natuursteen minder dan houten vensterbanken en investeert u daarmee in een lange levensduur van het product. U kunt kiezen uit mat of glanzend natuursteen.

Hardstenen vloer

Voor alle panden en woningen levert Steenhouwerij Breti uit Bladel, Brabant de mooiste natuurstenen vloeren. De stenen komen uit een groeve uit het buitenland. Onder grote druk heeft deze steen zijn vorm gekregen en verschillende aardlagen, takken en plantjes zijn soms nog zichtbaar in de steen. Geen enkele vloer is daarom hetzelfde.

Haardomlijstingen

Een natuurstenen omlijsting voor uw haard of een plateau voor uw televisie? Steenhouwerij Breti realiseert het voor u. Kies uit verschillende details, natuursteensoorten en afmetingen en stem het product precies af bij de rest van uw interieur. Zo maakt u van uw haard een echt middelpunt.