Grafmonumenten

Samen zorgen voor een passend grafmonument

Natuursteenbedrijf Steenhouwerij Breti in Bladel, Brabant ontwerpt, levert en plaatst al meer dan 55 jaar gedenkplaten en grafmonumenten.

Samen met u zorgen we voor een persoonlijk grafmonument dat goed bij uw overleden dierbare past. Gedenk bij de laatste rustplaats met een waardige grafsteen of met een persoonlijke gedenkplaat die iets zegt over de overledene. Hiermee geeft u uiting aan uw waardevolle herinneringen.

Wilt u een eenvoudig monument met alleen tekst of een exclusieve steen versierd met glas, bladgoud, brons, natuursteen, hout of ornamenten?

Wij helpen u graag met het ontwerpen of uitzoeken van een grafmonument of gedenkplaat.

Onze adviseurs werken iedere schets tot in detail voor u uit en maken er een tekening van. Zo krijgt u een goed beeld van de uiteindelijke vorm en verhoudingen van uw gedenkplaat, grafsteen, urn, grafzerk of graftombe.

Het is ook mogelijk een bestaand grafmonument door ons te laten renoveren of aanpassen.

15 jaar garantie

We monteren onze grafmonumenten ook zelf, zodat we u een perfecte plaatsing kunnen garanderen. Op alle nieuw geplaatste grafmonumenten heeft u 15 jaar garantie op:

  • het verzakken van het grafmonument;
  • het loslaten van de onderdelen.

Hierbij is het mogelijk om het grafmonument te laten verzekeren voor aanvullende risico’s zoals stormschade of diefstal.