“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Wanneer u op zoek bent naar een mooie grafsteen om een dierbare op een gepaste manier te herdenken, zal u opvallen dat er heel veel keuze is in grafmonumenten. Dat lijkt handig, maar vaak heeft u de keuze uit verschillende standaard modellen. Bij steenhouwerij Breti heeft u echter de touwtjes in handen, waardoor er echt een uniek grafmonument wordt gemaakt, dat precies past bij uw wensen en bij het karakter van uw dierbare.

Grafmonumenten laten aanpassen voor uw familiegraf

Heeft uw familie een familiegraf met een mooie grafsteen of een gedenkplaat met een mooie spreuk of bijvoorbeeld een familiewapen? Dan moet het grafmonument op het familiegraf goed worden onderhouden. En wanneer er helaas opnieuw een sterfgeval te betreuren is in uw familie, dan wordt de grafsteen aangepast.

Geheel ontzorgd

Steenhouwerij Breti kan het gehele proces rondom het verwijderen van grafmonumenten, het aanpassen ervan en het terugplaatsen van de grafmonumenten uit uw handen nemen. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd na het verliezen van een dierbare. Wij gaan op een discrete en voorzichtige manier om met uw familiegraf. Zo verwijderen wij alleen grafmonumenten na opdracht van uzelf of de uitvaartonderneming die alles rondom de uitvaart van uw dierbare regelt. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Laat u dan informeren over de mogelijkheden via telefoonnummer 0497-381124.


N

Al meer dan 50 jaar ervaring

N

Gespecialiseerd in natuursteen

N

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Voorbeelden

Meest bekeken pagina’s:

%%LinkStructuur1%%