Natuursteen: toepassingen voor buiten

In Bladel, Brabant is arduin ook wel bekend als Belgisch hardsteen. De steen is ontgonnen uit de steengroeve in België en is veruit de meest gebruikte natuursteen voor buitentoepassingen. Al meer dan tweehonderd jaar is deze steen ongekend populair vanwege zijn veelzijdigheid, relatieve slijtvastheid en prachtige patina.

Onze natuurstenen producten

Dorpels

Onze binnendeurdorpels, buitendeurdorpels en raamdorpels worden vervaardigd uit hoogwaardig hardsteen. Niet alleen bieden ze een praktische drempeloplossing, maar ze voegen ook een element van verfijning toe aan uw interieur en exterieur.

Spekbanden

Bij Breti Natuursteen specialiseren we ons in het leveren en op maat maken van spekbanden van natuursteen, geschikt voor zowel residentiële als commerciële gebouwen.

Deuromlijstingen

Breti Natuursteen brengt een nieuwe dimensie van elegantie en verfijning naar uw woning of bedrijfspand met onze op maat gemaakte natuurstenen deuromlijstingen.

trap graniet

Trappen

Breti Natuursteen brengt elegantie en functionaliteit samen met onze op maat gemaakte natuurstenen trappen. Of het nu gaat om een stijlvolle entree of een opvallend interieuraccent, onze natuurstenen trappen zijn een perfecte keuze voor ieder die waarde hecht aan esthetiek en duurzaamheid.

Muurafdekkers

Bij Breti Natuursteen bieden we een reeks muurafdekkers van natuursteen, ideaal voor het toevoegen van zowel bescherming als esthetiek aan uw buitenmuren. Onze muurafdekkers, vervaardigd uit duurzame en hoogwaardige natuursteen, zijn ontworpen om uw muren te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen en vorst.

Gevelbekleding en gevelplinten

Breti Natuursteen biedt een exclusieve selectie van gevelplinten en gevelbekleding, vervaardigd uit de fijnste natuursteen, om uw gebouw zowel te verfraaien als te beschermen.