Natuursteen vensterbank Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Wilt u een prachtige natuursteen of Belgisch hardsteen vensterbank laten maken voor in uw huis? Goede keus! Met een stenen vensterbank maakt u uw interieur helemaal af. Het voordeel van het laten maken van een stenen vensterbank door de specialisten van steenhouwerij Breti, is dat u zelf bepaalt van welke steensoort uw natuursteen vensterbank wordt gemaakt en vooral wat de grootte hiervan is. Dus heeft u meer ruimte nodig op uw stenen vensterbank om leuke woonaccessoires neer te zetten? Laat een persoonlijke Belgische hardsteen vensterbank maken!

Prachtige vensterbank met de Belgische hard- of natuursteen die bij uw interieur past

Wanneer u een hardsteen vensterbank laat maken, is het belangrijk dat u een steensoort uitzoekt die past bij de rest van uw inrichting. Gelukkig heeft u bij steenhouwerij Breti de keuze uit verschillende steensoorten. Ga voor een van de mooie kalk steensoorten, zoals Musschelkalk, met veel kleine stukjes schelp erin. Of ga voor een hardere steensoort, zoals Chinees basalt om uw interieur een robuuste uitstraling te geven. Er zijn veel steensoorten om uit te kiezen.

Verschillende bewerkingen voor uw stenen vensterbank

Nadat u een steensoort heeft uitgezocht voor uw hardsteen vensterbank, moet u nog meer keuzes maken. Uw hardsteen vensterbank kan namelijk ook een speciale bewerking ondergaan, om uw hem extra uniek te maken. Met het opschuren van de stenen vensterbank krijgt de vensterbank een stoere uitstraling. Of ga voor het polijsten van de natuursteen vensterbank, om de vensterbank met een glans laag een luxe uitstraling te geven. Wilt u een natuursteen vensterbank voor buiten? Met een speciale bewerking beschermt u hem tegen diverse weersinvloeden.

Laat u adviseren over alle mogelijkheden

Zoals u ziet heeft u voor zoiets simpels als een vensterbank een hele hoop mogelijkheden. Gaat u voor een basalt steen of een Belgisch hardsteen vensterbank? En wilt u de natuursteen vensterbank laten polijsten of misschien laten zoeten? De mogelijkheden zijn eindeloos, dus wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vindt om te bepalen wat het mooist is in uw interieur. Maak daarom een afspraak zodat wij uw wensen kunnen inventariseren en u vervolgens een persoonlijk advies kunnen geven. Bel voor het maken van een afspraak: 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden