Grafstenen Eindhoven

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Wanneer er iemand in uw naaste omgeving overlijdt, moet u veel regelen. De uitvaart, alles rondom de erfenis en het laten maken van een mooie grafsteen. En dat terwijl u een emotionele periode doormaakt. Laat daarom een mooi gedenkteken maken door de specialist in grafstenen in de regio Tilburg en Eindhoven, steenhouwerij Breti uit Bladel.

Grafstenen met een persoonlijk ontwerp in de regio Tilburg en Eindhoven

Bij het kiezen van zoiets persoonlijks als een grafsteen is het ontwerp heel belangrijk. Wanneer u een dierbare wilt herdenken, moet er een mooie grafsteen op het graf staan, die uw dierbare weerspiegelt. Daarom vinden de specialisten van steenhouwerij Breti het heel belangrijk om allereerst uw wensen in kaart te brengen, zodat u uw dierbare in stijl kunt herdenken.

Van wens tot een gedenkwaardig grafmonument

Breti heeft al meer dan 55 jaar ervaring in het ontwerpen, leveren en plaatsen van grafmonumenten en grafstenen in de regio Tilburg en Eindhoven. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze expertise.  Rustgevend in de hectische tijd na het overlijden van een dierbare. Centraal in het ontwerp staan uw wensen en die van de overledene. Pas wanneer die in kaart zijn gebracht, gaan onze ontwerpers aan de slag. Zo bent u verzekerd van een grafmonument of grafsteen die past bij uw wensen en het karakter van de overledene.

Veel materialen mogelijk, passend bij de overledene

Bij Breti ontwerpen wij de grafstenen volledig volgens uw wensen, zodat u altijd een grafsteen voor uw dierbare heeft die uniek is in de regio Tilburg en Eindhoven. Zo is er van alle grafstenen in de regio Tilburg en Eindhoven geen die hetzelfde ontwerp heeft als de grafsteen die u heeft laten ontwerpen door de specialisten van Breti. Maak een afspraak voor het ontwerpen van een unieke grafsteen, bel 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden