Stenen vloer Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Bent u uw huis aan het verbouwen, maak dan een weloverwogen keuze wat betreft uw vloer. Een vloer vormt toch de basis van uw interieur. De kleur en afwerking hiervan is bepalend voor de verdere inrichting en de sfeer in huis. Bij steenhouwerij Breti heeft u een ruime keuze uit verschillende steensoorten, zoals kalk, basalt, Belgisch hardsteen, graniet en marmer. Enkele steensoorten zijn in verschillende kleuren en kleurschakeringen verkrijgbaar. Maar dan bent u er nog niet. Om een echt unieke stenen vloer te krijgen, kiest u voor mooie technieken om de vloer af te werken.

Prachtige stenen vloer: het visitekaartje voor uw bedrijf

Gaat u een nieuw bedrijfspand betrekken? Of bent u uw eigen bedrijf gestart en is de tijd eindelijk rijp om uw activiteiten vanuit uw eigen pand uit te voeren? Misschien runt u uw bedrijf al jaren met veel succes en is uw bedrijfspand aan een renovatie toe. In alle gevallen bent u bij steenhouwerij Breti uit Bladel aan het juiste adres voor een prachtige stenen vloer en andere bouwelementen om uw prachtige bedrijfspand helemaal af te maken en het de uitstraling te geven die het verdient.

Veel keuze uit verschillende varianten steen

Na het kiezen van een mooie steensoort voor uw stenen vloer heeft u nog meer te kiezen. Want veel steensoorten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, met verschillende kleuren, kleurschakeringen, met of zonder poriën en in sommige steensoorten zijn er zelfs fossielen te zien. Heeft u advies nodig voordat u een keuze maakt? Wij voorzien u graag van passend advies tijdens een gesprek waarin we uw wensen bespreken. Bel voor het maken van een afspraak: 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden