Belgisch hardsteen Eindhoven

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Wilt u in uw tuin een mooi ornament laten maken van Belgisch hardsteen en bent u hiervoor op zoek naar een specialist in de regio Eindhoven? Laat het kunstwerk voor in de tuin maken door steenhouwerij Breti uit Bladel! Hier heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten Belgisch hardsteen. Wij luisteren allereerst naar uw wensen, zodat wij uw tafelblad of andere zaken voor in uw tuin op een goede manier kunnen ontwerpen.

Veelzijdig materiaal: Belgisch hardsteen van de specialist in de regio Eindhoven

Belgisch hardsteen wordt ook wel arduin genoemd en is een kalksteen die ontstaat doordat planten- en dierenresten van miljoenen jaren oud in de aardbodem zakken. Hierdoor ziet u in deze steensoort vaak fossielen, die zorgen voor een levendige uitstraling van de steen. Belgisch hardsteen wordt door de specialist in de regio Eindhoven veel gebruikt voor natuurstenen werken voor binnen en buiten, onder andere als bouwsteen. Het grote voordeel van Belgisch hardsteen is dat het onderhoudsarm is en mooi blijft onder alle weersomstandigheden.

Belgisch hardsteen: zeer geschikt voor grafmonumenten

Grafmonumenten moeten een lange tijd meegaan en mooi blijven onder alle omstandigheden. Verder is een mooie, natuurlijke uitstraling belangrijk. Vandaar dat verschillende soorten Belgisch hardsteen vaak gebruikt worden voor het ontwerpen van grafmonumenten en grafstenen, in ieder geval door steenhouwerij Breti in de regio Eindhoven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Belgisch hardsteen? Bel 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden