Hardstenen dorpels Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Met de hardstenen dorpels van Breti maakt u uw huis echt af. Deze dorpels worden gemaakt van de mooiste soorten hardsteen, dat een luxueuze uitstraling heeft. Woont u in een karakteristiek oud pand of is uw bedrijf gevestigd in een monumentaal pand? Kies dan voor de hardstenen dorpels van Steenhouwerij Breti. U geeft dan een prachtig visitekaartje af.

Alleen de beste steensoorten voor uw hardstenen dorpels

Bij Breti heeft u de keuze uit veel verschillende soorten steen. Zeer geschikt is ons Belgisch hardsteen, dat door het slijtvaste karakter lang mee gaat. Voor een wat levendiger uitstraling kiest u een kalksteensoort, waarin poriën te zien zijn en soms zelfs fossielen. Graniet is een erg harde en slijtvaste steensoort, die in steeds meer kleuren verkrijgbaar is.  Marmer staat bekend om zijn prachtige kleurschakeringen en tekeningen in de steen. Deze steensoort is het meest geschikt voor verschillende toepassingen binnenshuis, zoals keukenbladen, hardstenen dorpels en vloeren.

Geef een persoonlijk tintje aan uw hardstenen dorpels met de schitterende afwerkingen

Nadat u een steensoort kiest voor uw hardstenen dorpels, maakt u ze nog persoonlijker door het kiezen van een afwerking die bij uw inrichting past. Door de steen bijvoorbeeld op te schuren wordt deze gladder en krijgt afhankelijk van de gekozen methode een mooie zijdeglans. Wilt u nog meer glans geven aan uw hardstenen dorpels? Door het polijsten van de steen krijgt deze een hoogglans laagje. Dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, bel dan 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden