Blauw hardsteen kopen Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Blauw hardsteen is een hardsteensoort die zich kenmerkt door zijn blauwgrijze kleur en aanwezigheid van veel fossielen en zichtbare aders. De toepassing van blauw hardsteen geeft uw woning, gevel en tuin een exclusieve uitstraling. Ook wordt het materiaal veel toegepast bij ornamenten en grafmonumenten. Blauw hardsteen kopen? Dan bent u bij Steenhouwerij Breti uit Bladel aan het juiste adres! Dit bijzonder veelzijdige hardsteen is onderhoudsarm en blijft mooi onder alle weersomstandigheden.

Blauw hardsteen kopen bij Steenhouwerij Breti

Wilt u graag blauw hardsteen kopen, maar wel bij een specialist met veel ervaring? Steenhouwerij Breti is specialist in de regio Eindhoven, gevestigd in Bladel. Blauw hardsteen is uitstekend geschikt voor dorpels, tafelbladen, spekband, deuromlijstingen, terrassen in de tuin, hardstenen plinten, brievenbussen, ornamenten, grafmonumenten en meer. Kortom: er is heel veel mogelijk en we voeren graag maatwerk voor u uit. Laat bijvoorbeeld een uniek kunstwerk voor in de tuin maken, of een perfect passende deuromlijsting voor een statig ogende voordeur. We luisteren altijd goed naar uw wensen, zodat we het door u gewenste object kunnen ontwerpen en bouwen.

Blauw hardsteen kopen in verschillende soorten en maten

Blauw hardsteen is bij Steenhouwerij Breti verkrijgbaar in bijna elke maat en soort die u wenst. We bewerken de hardsteen van uw keuze en kunnen het oppervlak zoeten, wat wil zeggen dat we de hardsteen met een fijne korrel te schuren, waardoor een mooie glans ontstaat. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Bekijk ook alvast onze pagina over soorten en maten hardsteen voor een greep uit de verschillende opties. Blauw hardsteen heeft een natuurlijke, lichte en grijsblauwe kleur. Door middel van licht of donker zoeten ontstaat een andere afwerking. Het zoeten geeft een prachtig beeld op de fossielen in de hardsteen en geeft uw object of vloer echt karakter. Belgisch hardsteen, zoals blauw hardsteen ook wel wordt genoemd, is geschikt voor toepassing zowel binnen als buiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of blauw hardsteen kopen? Bel 0497-381124 of neem via ons contactformulier contact met ons op.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden