Belgisch Hardsteen Dorpel Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Een Belgisch hardsteen dorpel geeft de raam- en deurkozijnen van uw woning of bedrijfspand een mooie afwerking en een luxueuze uitstraling. Een ander groot voordeel is het onderhoudsvrije karakter van dit bijzondere materiaal. Ook slijt Belgisch hardsteen veel minder dan hout, waardoor u geniet van een lange levensduur. Een dorpel van Belgisch hardsteen is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zoals licht- en donkerblauw, als gezoet hardsteen, mat of glanzend. Er bestaan bovendien verschillende soorten en maten hardsteen, in meerdere kleurstellingen. Steenhouwerij Breti vervaardigt dorpels op maat voor elke toepassing. Doordat we alles in onze eigen steenhouwerij uitvoeren, is een snelle levering gegarandeerd.

Belgisch hardsteen dorpel: mooi onder alle weersomstandigheden

Belgisch hardsteen dorpels zorgen direct voor een exclusieve uitstraling. Daarnaast heeft een dorpel van Belgisch hardsteen vooral ook een praktische functie, doordat het ondoordringbaar is voor zowel vuil als water. De dorpel zorgt er ook voor dat water niet direct in de gevel kan doordringen en leidt het vocht via de dorpel naar de grond. Belgisch hardsteen blijft bovendien mooi onder alle weersomstandigheden. De exclusieve en natuurlijke uitstraling heeft het materiaal te danken aan een bijzonder proces: miljoenen jaren oude planten- en dierenresten zijn in de bodem gezakt en daar versteend. Regelmatig ziet u daarom mooie fossielen en fijne details aan de oppervlakte van Belgisch hardsteen terug.

Belgisch hardsteen dorpels van hoge kwaliteit

De verschillende soorten Belgisch hardsteen zijn uitstekend toepasbaar als dorpel onder of boven kozijnen van ramen en deuren. Bij Breti gebruiken we bij de vervaardiging van dorpels uitsluitend Belgisch hardsteen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang geniet van vrijwel onderhoudsvrije dorpels. Onze steenhouwerij is gevestigd in Bladel, in de regio Eindhoven. Dankzij onze ruim vijftig jaar ervaring weten we precies wat er allemaal mogelijk is en luisteren we graag naar uw wensen. Zowel voor de levering als advies over Belgisch hardsteen dorpels bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u daarnaast ook graag aan andere producten en diensten, zoals passende grafmonumenten. Bel 0497-381124 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden