Stenen wasbak Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

De verbouwing van uw badkamer is altijd een grote operatie, dus waarom verwent u zichzelf dan niet met mooie badkameraccessoires zoals een stenen wasbak? U zorgt ervoor dat alle benodigde leidingen gelegd worden, dat u een nieuwe badkuip en nieuwe kranen kiest en u zoekt een mooi nieuw badkamermeubel. In dat badkamermeubel wilt u natuurlijk een mooie wasbak. Geef uw nieuwe badkamer allure met een stenen wasbak van steenhouwerij Breti.

Laat uw stenen wasbak geheel naar wens maken

Er is veel mogelijk wat betreft de steensoorten voor een stenen wasbak. Zo is er graniet, origineel Belgisch hardsteen, basalt en marmer. Wanneer u een steensoort heeft gekozen, heeft u de mogelijkheid om uw stenen wasbak af te laten werken met  een van de bijzondere technieken. Zo kunt u de wasbak bijvoorbeeld laten frijnen, waarbij er een smaakvol streeppatroon ontstaat in de steen.

Verschillende varianten steen mogelijk voor uw stenen wasbak

Wanneer u dacht dat u alleen kon kiezen uit verschillende steensoorten en verschillende afwerkingsmethoden, dan heeft u het mis. Bij veel van onze steensoorten zijn er namelijk ook nog verschillende kleuren en kleurschakeringen. Zo heeft u uw eigen persoonlijke stenen wasbak. Uiteraard adviseren wij u graag over de beste opties voor in uw nieuwe badkamer. Bel voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden