Belgisch hardsteen gezoet Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Belgisch hardsteen is een steensoort rechtstreeks afkomstig uit de groeve in de Ardennen. De prachtige, natuurlijke en blauwgrijze kleur en zichtbaarheid van kleine fossielen en aders aan het oppervlak, maakt Belgisch hardsteen (arduin) een steensoort die al honderden jaren onverminderd populair is. Belgisch hardsteen gezoet geeft een woning, elementen in een tuin of bestrating echt karakter en uitstraling. Ook is het een dankbaar materiaal om grafmonumenten en ornamenten mee te vervaardigen. Van nature heeft arduin al een mooie uitstraling, maar door het materiaal te zoeten, kan de kleur en glans van dit bijzondere materiaal nog beter tot zijn recht komen.

Belgisch hardsteen gezoet voor een unieke uitstraling

Zoeten is een techniek om hardsteen te bewerken. Het is in feite het proces van schuren van natuursteen met verschillende korreldiktes. Door arduin te schuren met een fijnkorrelig schuurmiddel, kan het oppervlak uiteindelijk donkerder en dieper van kleur worden gemaakt. Door ook nog te polijsten, krijgt Belgisch hardsteen gezoet een mooie hoogglans, wat garant staat voor een exclusieve en statige uitstraling. Bij Steenhouwerij Breti in Bladel is zoeten en Belgisch hardsteen op maat maken altijd mogelijk. Belgisch hardsteen gezoet is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zoals Belgisch hardsteen licht gezoet, gezoet of donker gezoet en alle gradaties daartussenin. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Belgisch hardsteen op maat laten maken bij Steenhouwerij Breti

De toepassing van Belgisch hardsteen is een uitstekende manier om een luxueuze uitstraling te creëren, zowel in uw interieur als daarbuiten. Belgisch hardsteen wordt ook veel gebruikt voor gevelelementen, sierbestrating en het omlijsten van kozijnen of zelfs vijvers. Voor alle situaties waarin u Belgisch hardsteen wilt gebruiken, zelfs grafmonumenten, maken we bij Steenhouwerij Breti uw Belgisch hardsteen op maat. Zo bent u zeker van een perfect passend resultaat. Ook bij het ontwerp denken we graag met u mee voor uw Belgisch hardsteen op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden