Belgisch hardsteen aanrechtblad

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Een Belgisch hardsteen aanrechtblad geeft uw keuken karakter met een natuurlijke uitstraling. Het materiaal is geschikt voor zowel moderne als klassieke keukens en heeft een uitzonderlijk lange levensduur. Een Belgisch hardsteen aanrechtblad garandeert een exclusieve uitstraling in uw interieur en geeft tegelijkertijd veel karakter. Kies bijvoorbeeld voor licht of donker gezoet en voor een matte of juist glanzende afwerking. Er is veel mogelijk, waardoor we uw aanrechtblad perfect op maat kunnen maken. Doordat we alle werkzaamheden in eigen beheer en steenhouwerij uitvoeren, kunnen we daarbij ook een snelle levering garanderen.

Belgisch hardsteen aanrechtblad voor een exclusieve, natuurlijke uitstraling

Belgisch hardsteen is een kalkzandsteen die vrijwel uitsluitend in de Belgische Ardennen voorkomt. Deze steensoort wordt ook wel Arduin genoemd, vanwege de mooie, blauwgrijze steenkleur. De exclusieve en natuurlijke uitstraling heeft Belgisch hardsteen te danken aan het feit dat het materiaal is ontstaan uit versteende planten- en dierenresten. Aan de oppervlakte zijn daardoor zelfs mooie fossielen en andere details zichtbaar. Elk aanrechtblad is daardoor uniek – en naast de unieke uitstraling heeft een aanrechtblad van Belgisch hardsteen ook als voordeel dat het erg hittebestendig is. Ook interessant: hardsteen is ook buitenshuis bruikbaar. Bekijk alle verschillende leverbare soorten en maten hardsteen voor een indruk van de mogelijkheden.

Belgisch hardsteen aanrechtblad van de hoogste kwaliteit

Bij Steenhouwerij Breti gebruiken we alleen Belgisch hardsteen dat aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Op die manier geniet u jarenlang van uw aanrechtblad van dit bijzondere materiaal. We zijn gevestigd in Bladel in de regio Eindhoven en beschikken over ruim vijftig jaar ervaring met het bewerken van Belgisch hardsteen. Wilt u uw keuken upgraden of plaatst u een nieuwe keuken? We luisteren graag naar uw wensen en adviseren u over de uitgebreide mogelijkheden en voordelen van Belgisch hardsteen als aanrechtblad. Neem via ons contactformulier contact met ons op of bel 0497-381124 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden