Spekband hardsteen Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Hardstenen spekband zorgt voor een afwisseling in het metselwerk van baksteen. Spekband wordt ook wel gevelband of speklaag genoemd. De spekband van hardsteen is van een andere kleur en materiaal dan de rest van de gevel en loopt vaak door vanuit deur- of raamdorpels. Deze doorlopende lijnen geven een uniek effect met een natuurlijke en exclusieve uitstraling. Belgisch hardsteen is een veelgebruikte steensoort voor spekband van hardsteen. Het past bij alle stijlen woningen, tuinen en muren. Het is een bijzonder materiaal met een geschiedenis van enkele honderden miljoenen jaren. Vaak zijn de fossielen in Belgisch hardsteen zelfs nog zichtbaar. Daarnaast weerstaat hardsteen elke weersomstandigheid en is het vrijwel onderhoudsvrij.

Spekband hardsteen voor exclusieve uitstraling

In onze eigen werkplaats maken we uw spekband van hardsteen nauwkeurig voor u op maat, zodat u deze moeiteloos in uw gevel of andere toepassing integreert. Een spekband zorgt bij elke toepassing voor prachtige accenten. Hardstenen spekband loopt aan de voorzijde meestal wat schuin af en heeft, net zoals raam- en deurdorpels, een kleine overstek. Aan de onderzijde zijn spekbanden vaak voorzien van een uitsparing, waardoor u meteen voorkomt dat regenwater via de gevel naar beneden loopt. Op die manier zorgen spekbanden ook voor het behoud van uw metselwerk en voorkomen ze aanslag op uw gevel.

Geef uw gevel karakter met spekband

Steenhouwerij Breti beschikt over ruim vijftig jaar ervaring en levert verschillende soorten en maten spekband van hardsteen, waarmee u uw woning of andere constructie echt karakter geeft. Kies uit standaardmaten spekband of laat u door ons adviseren. Voor maatwerk kunt u ook altijd bij ons terecht. Alle werkzaamheden voeren we in eigen beheer in onze steenhouwerij uit. Op die manier bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en een snelle levering. Steenhouwerij Breti is gevestigd in Bladel, regio Eindhoven. We leveren landelijk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van spekbanden? Bel 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden