Hardsteen deuromlijsting Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Een woning met een voordeur die is omlijst door Belgisch hardsteen maakt de uitstraling helemaal af. Het plaatsen van een deuromlijsting van hardsteen geeft een pand direct een statige uitstraling. Deuromlijstingen maken de overgang van het deurkozijn naar het metselwerk daaromheen vloeiend met een indrukwekkend effect. Een hardsteen deuromlijsting is een investering in de verfraaiing van uw gevel en daarmee uw gehele woning. In combinatie met dorpels van hetzelfde materiaal bij uw raamomlijstingen zorgt u voor een statig geheel dat klasse uitstraalt. Steenhouwerij Breti heeft ervaring met een groot aantal hardsteensoorten, waarvan Belgisch hardsteen de meest toegepaste variant is voor deuromlijstingen.

Hardsteen deuromlijsting voor zowel nieuwe als bestaande woningen

Belgisch hardsteen wordt in de Ardennen uit een groeve gewonnen en door ons verwerkt tot allerlei vormen en maten natuurstenen producten. Belgisch hardsteen is uitermate geschikt als deuromlijsting en heeft een karakteristieke blauwgrijze kleur. In het oppervlak van arduin, zoals Belgisch hardsteen ook wel wordt genoemd, ziet u de doorsnedes van miljoenen jaren oude fossielen en aders terug. Deze tekening van het materiaal geeft het zijn unieke en luxueuze uitstraling. Bovendien verweert arduin niet en is het vrijwel onderhoudsvrij. Met een hardsteen deuromlijsting geeft u uw huis als het ware een visitekaartje. Een dergelijke omlijsting is eenvoudig te plaatsen bij nieuwbouw, maar ook bij bestaande bouw is het aanbrengen van een hardsteen deuromlijsting mogelijk.

Steenhouwerij Breti denkt met u mee over uw deuromlijsting

Het ontwerpen van een prachtige hardsteen deuromlijsting is meestal maatwerk. Bovendien heeft u waarschijnlijk uw eigen ideeën en voorkeuren. Steenhouwerij Breti adviseert u graag over alle mogelijkheden en realiseert vervolgens uw deuromlijsting in de eigen werkplaats. Doordat we alle deuromlijstingen in eigen beheer vervaardigen, is bovendien een snelle levering gegarandeerd. Geef uw huis en tuin karakter en kies voor een deuromlijsting van hardsteen. We beschikken over meer dan vijftig jaar ervaring. Wilt u meer weten? Kom bij ons langs in Bladel of vul het contactformulier in. Even bellen kan natuurlijk ook: 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden