Hardsteen tafelblad in Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Bij warm weer wilt u graag avonden lang natafelen aan een tafel met een prachtig hardsteen tafelblad. De tafelbladen van Steenhouwerij Breti in Bladel worden op maat gemaakt van verschillende soorten hardsteen van uitstekende kwaliteit. U heeft dus de keuze uit mooie steensoorten, die stuk voor stuk onderhoudsarm zijn. Zo geniet u zomer na zomer van een heerlijke avond met hapjes en drankjes in de tuin, samen met vrienden en familie aan uw hardstenen tuintafel.

Maak van uw tuintafel de blikvanger van uw tuin met een hardsteen tafelblad

Uw tuintafel neemt vaak een prominente plek in uw tuin in. Het is daarom belangrijk dat deze tafel is voorzien van een mooi tafelblad. Met een hardsteen tafelblad heeft u een prachtige tafel die ook nog eens uniek is. Hiermee maakt u uw tuin helemaal af. Kies een van de exclusieve soorten hardsteen waarmee wij uw tafelblad op maat maken. U heeft bijvoorbeeld keuze uit Impala-graniet of arduin. Hiermee bent u verzekerd van een unieke hardstenen tuintafel die lang meegaat.

Laat een onderhoudsarm tafelblad maken dat lang meegaat

Wellicht denkt u dat een hardsteen tafelblad niet lang mooi blijft. Of dat zo’n tafelblad veel onderhoud vereist om mooi te blijven. Niets is minder waar. Voor de hardstenen tuintafel van Steenhouwerij Breti worden uitsluitend exclusieve en kwalitatieve steensoorten gebruikt. Zo geniet u jarenlang van heerlijke zomeravonden in de tuin, zonder dat u dagenlang bezig bent met het onderhouden van de hardstenen tuintafel. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze andere toepassingen, zoals dorpels of muurafdekkers? Bel ons op 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden