“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Bij warm weer wilt u graag avonden lang natafelen aan een tafel met een prachtig hardsteen tafelblad. De tafelbladen van Steenhouwerij Breti worden op maat gemaakt van verschillende soorten hardsteen van uitstekende kwaliteit. U heeft dus de keuze uit mooie steensoorten, die gemeen hebben dat ze onderhoudsarm zijn. Zo geniet u zomer na zomer van een heerlijke avond met hapjes en drankjes in de tuin, samen met vrienden en familie.

Maak van uw tuintafel de blikvanger van uw tuin met een hardsteen tafelblad

Uw tuintafel neemt vaak een prominente plek in in uw tuin. Het is daarom belangrijk dat uw tuintafel is voorzien van een mooi tafelblad. Met een hardsteen tafelblad heeft u een prachtig tafelblad dat ook nog eens uniek is. Hiermee maakt u uw tuin echt af. Kies een van de exclusieve soorten hardsteen waarmee wij uw tafelblad op maat maken. Kies bijvoorbeeld voor Impala-graniet of arduin, dan bent u verzekerd van een unieke tafel die lang meegaat.

Laat een onderhoudsarm hardsteen tafelblad maken dat lang meegaat

Wellicht denkt u dat een hardsteen tafelblad niet lang mooi blijft. Of dat zo’n tafelblad veel onderhoud vereist om hem mooi te houden. Niet is minder waar. Voor de hardsteen tafelbladen van Breti worden uitsluitend exclusieve en kwalitatieve steensoorten gebruikt. Zo geniet u jarenlang van heerlijke zomeravonden in de tuin, zonder dat u dagenlang bezig bent met het onderhouden van het natuursteen tafelblad. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0497-381124.


N

Al meer dan 50 jaar ervaring

N

Gespecialiseerd in natuursteen

N

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Voorbeelden