Grafsteen natuursteen Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Een grafsteen gemaakt van natuursteen heeft een aantal voordelen. Zo gaat een natuurstenen grafsteen lang mee en is deze onderhoudsarm. Een grafsteen die gemaakt is van natuursteen heeft zijn eigen karakter omdat het een natuurlijk product is, maar samen met onze specialisten ontwerpen we toch een grafsteen van natuursteen die past bij uw wensen en belangrijker nog, bij de overledene. Zo leeft uw dierbare voort in uw herinnering.

Voorzie de grafsteen van natuursteen van een persoonlijke noot

Wanneer de grafsteen volgens het ontwerp van u en de specialist uit het natuursteen is gezaagd, is het tijd voor de afwerking. De grafsteen kan bijvoorbeeld worden voorzien van een mooie spreuk die iets zegt over de overledene, of bijvoorbeeld zijn of haar levensmotto. Wilt u een gedenkplaat laten plaatsen bij het graf van uw dierbare? Ook dit is mogelijk. Of u nu een eenvoudige grafsteen die gemaakt is van natuursteen wilt plaatsen of een steen voorzien van elementen van glas, bladgoud, brons of hout, dit is allemaal mogelijk bij de specialisten van Steenhouwerij Breti.

U staat centraal bij de specialist in steenhouwerij

Wanneer er iemand in uw nabije omgeving is overleden, heeft u veel aan uw hoofd. U heeft ook veel emoties te verwerken. Wat ondersteuning is dan prettig. Daarom neemt steenhouwerij Breti graag het regelen van een mooie grafsteen van u over. Laat ons weten wat uw wensen zijn en vertel ons over uw dierbare. Wij denken dan graag met u mee over het ontwerp van een mooie grafsteen. Bel voor het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden