Vijverrand hardsteen Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Een hardstenen vijverrand is een mooie manier om een vijver netjes en toch op een natuurlijke manier af te werken. Het geeft uw vijver direct een prachtige uitstraling en maakt van het geheel een echte blikvanger. Een hardsteen vijverrand is meestal gezoet, wat wil zeggen dat het oppervlak van de vijverrand mat en glad is. Een vijverrand van hardsteen is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtematen. Steenhouwerij Breti houdt daarbij graag rekening met uw wensen en maakt alle vijverranden op maat. Zo bent u er zeker van dat uw vijverrand van hardsteen uw vijver perfect omsluit en is een strakke afwerking gegarandeerd.

Een vijverrand van hardsteen voor een natuurlijke, strakke uitstraling

Met een afdekrand of vijverrand van hardsteen maakt u uw vijver en tuin compleet. Hardsteen is een natuurlijk materiaal dat in de loop van miljoenen jaren is ontstaan. Elk stuk vijverrand is een uniek natuurproduct, waarin u regelmatig nog fossielen terug kunt zien. Deze natuurlijke tekening geeft hardsteen een exclusieve uitstraling. Daarnaast heeft een hardstenen vijverrand nog een ander voordeel: naast een mooie verfraaiing van uw tuin en vijver, vermindert de toepassing van hardsteen namelijk ook mosaanslag. Dit prettige bijeffect realiseert u door de vijverrand van hardsteen een klein stukje over het water uit te laten steken. Steenhouwerij Breti levert verschillende soorten en maten vijverranden van hardsteen. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook diverse ornamenten en andere hardstenen producten om uw tuin of woning een luxueuze uitstraling te geven.

Maatwerk? Altijd mogelijk bij Steenhouwerij Breti!

Met een hardstenen vijverrand geeft u uw vijver en tuin echt karakter. U kunt kiezen uit standaardmaten natuursteen als afdekrand voor uw vijver. Voor bijzondere vormen of bij speciale wensen adviseren we u graag. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer in onze steenhouwerij uitgevoerd. Daardoor garanderen we ook altijd een snelle levering. We luisteren graag naar uw wensen! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of bel 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden