Natuursteen aanrechtblad Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Wanneer u net een nieuwe keuken heeft laten plaatsen, dan komt deze uiteraard helemaal tot zijn recht met een natuursteen aanrechtblad. Dit is de blikvanger in uw nieuwe keuken. Zeer geschikt voor een natuursteen aanrechtblad is Belgisch hardsteen, dat door de verscheidenheid in stijlen te combineren is met elke keuken. Met een natuursteen aanrechtblad geeft u uw standaard keuken een unieke uitstraling.

Uw persoonlijke natuursteen aanrechtblad

Uw nieuwe natuursteen aanrechtblad is van Steenhouwerij Breti is compleet naar wens aan te passen. Naast het feit dat u keuze heeft uit veel verschillende steensoorten in verschillende kleuren en met elk hun eigen karakter, kunt u ook kiezen voor een mooie afwerking. Wilt u een aanrechtblad met een mooie zijdeglans of hoogglans? Kies dan voor zoeten of polijsten. Wilt u een echt uniek aanrechtblad? Kies dan voor bouchanderen oftewel hameren, waarbij met een spitshamer kleine putjes in het natuursteen aanrechtblad worden geslagen.

Persoonlijk advies bij het kiezen van een natuursteen aanrechtblad

Zoals u begrijpt zijn de mogelijkheden voor een natuursteen aanrechtblad bijna eindeloos. Wij snappen het als u wat hulp nodig heeft bij het kiezen van een mooi aanrechtblad. Zeker ook omdat niet alle steensoorten en afwerkingsmethoden heel geschikt zijn voor een aanrechtblad, gezien het feit dat niet alle steensoorten heel vochtbestendig zijn. Verder is het voor een aanrechtblad belangrijk dat het een glad oppervlak wordt, wat niet met alle bewerkingsmethoden zo zal zijn. Maak voor een goed advies een afspraak voor een adviesgeprek. Dit kunt u doen door te bellen met 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden