Steenhouwerij Eindhoven

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Steenhouwerij Breti in Bladel, vlakbij Eindhoven, is gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen voor diverse toepassingen. Wanneer u een sterfgeval in uw naaste omgeving te betreuren heeft, zorgen wij voor een gedenkwaardige grafsteen of grafmonument. Bij het ontwerpen van deze monumenten houden wij volledig rekening met uw wensen. U en de overledene staan hierbij centraal, zodat u uw dierbare op een passende manier blijft herdenken.

Steenhouwerij in de regio Tilburg en Eindhoven voor natuurstenen toepassingen in het hele huis

Er zijn onvoorstelbaar veel toepassingen in en om huis te verzinnen waarbij natuursteen een rol speelt. Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u hierin een prachtige natuurstenen vloer laten leggen? Of wilt u een granieten werkblad in de nieuwe keuken? Wilt u de vensterbanken laten opknappen? Breti, de steenhouwerij met ruim al meer dan 55 jaar ervaring de regio Tilburg en Eindhoven, voert het allemaal vakkundig voor u uit, volgens uw wensen. Laat uw unieke natuurstenen ornamenten voor in uw interieur ontwerpen door de steenhouwerij in de regio Tilburg en Eindhoven.

Prachtige natuurstenen ornamenten in uw tuin

Gebruik natuursteen voor binnenshuis of experimenteer ermee in uw tuin. Het staat ongetwijfeld prachtig.. Knap een oude tuintafel bijvoorbeeld op door ons een natuurstenen tafelblad op maat te laten maken. Of laat uw tuin betegelen met op maat gemaakte natuurstenen tegels, waardoor uw tuin veel groter lijkt. Dan heeft u een unieke tuin, compleet op uw wensen aangepast. Neem contact op om uw wensen te bespreken en voor een vrijblijvende offerte. Bel: 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden