Belgisch hardsteen plinten Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Belgisch hardsteen plinten geven de overgang tussen muur en vloer een exclusieve uitstraling. Ook beschermt een plint van natuursteen optimaal tegen stoten en is het ondoordringbaar voor vuil en water. Voor plinten van Belgisch hardsteen bent u bij Steenhouwerij Breti uit Bladel aan het juiste adres! Met natuursteen geeft u uw interieur direct een luxe en natuurlijke uitstraling. Belgisch hardsteen is ook buiten in de tuin of op buitenmuren uitstekend toepasbaar. Dit bijzonder veelzijdige materiaal is namelijk onderhoudsarm en blijft onder alle weersomstandigheden mooi.

Belgisch hardsteen plinten voor een levendige en exclusieve uitstraling

Belgisch hardsteen is een natuurlijk materiaal met een levendige uitstraling. Het is ontstaan doordat miljoenen jaren oude planten- en dierenresten in de bodem zijn gezakt en daar zijn versteend. In dit bijzondere type natuursteen ziet u daarom regelmatig mooie fossielen en fijne details aan de oppervlakte terug. In combinatie met de blauwgrijze kleur zorgt dat voor een sfeervolle en levendige, natuurlijke uitstraling. Belgisch hardsteen wordt ook wel arduin genoemd. Bekijk het overzicht van natuurstenen materialen voor een indruk van de verschillende mogelijkheden.

Belgisch hardsteen van hoge kwaliteit

Verschillende soorten Belgisch hardsteen zijn ideaal voor toepassing als plint en zorgen op die manier voor een exclusieve overgang van de vloer naar de muur, of als afwerking in de tuin of buitenruimte. Bij Steenhouwerij Breti gebruiken we uitsluitend kwalitatief hoogwaardig Belgisch hardsteen, zodat u jarenlang gegarandeerd bent van onderhoudsvrije plinten. Met Belgisch hardsteen plinten maakt u uw huis of tuin echt af en realiseert u direct een luxueuze uitstraling.

Ontdek alle mogelijkheden van Belgisch hardsteen

Steenhouwerij Breti is gevestigd in Bladel, regio Eindhoven. Voor een perfect passend resultaat is inmeten bij ons ook mogelijk. We hebben al meer dan 55 jaar ervaring met natuursteen en luisteren naar uw wensen. Ontdek ons ruime aanbod verschillende soorten en maten Belgisch hardsteen plinten, waarbij we u graag adviseren om de juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op, of bel 0497-381124 voor meer informatie of een offerte.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden