Belgisch hardsteen voor buiten Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Belgisch hardsteen voor buiten geeft uw woning, bedrijfspand of tuin karakter met een natuurlijke uitstraling. Als voordeuromlijsting, dorpels of plinten of speklaag creëert hardsteen prachtige accenten. Bovendien geniet u direct van de uitzonderlijk lange levensduur van Belgisch hardsteen, dat probleemloos tegen alle weersomstandigheden bestand is. Belgisch hardsteen is al eeuwen een populair materiaal voor diverse buitentoepassingen. Niet voor niets, want het is veelzijdig, relatief slijtvast en het geeft bovenal een prachtige, exclusieve uitstraling aan uw woning en tuin.

Belgisch hardsteen voor buiten biedt uitgebreide mogelijkheden

Belgisch hardsteen is ontgonnen uit de steengroeve in de Belgische Ardennen en gedurende miljoenen jaren ontstaan uit versteende planten- en dierenresten. Met arduin, zoals Belgisch hardsteen ook wel wordt genoemd, creëert u in een handomdraai een sierlijke entree, siert u muren op met een afdekkap en behoort zelfs een brievenbus van Belgisch hardsteen tot de mogelijkheden. Het materiaal wordt ook veel in de tuin toegepast, zoals bij vijverranden, spekbanden, sluitstenen, ornamenten en trappen. Zelfs letters zijn mogelijk. In de tuin zijn natuurstenen tegels, meubels en ornamenten zeer geschikt voor een sfeervolle afwerking buitenshuis .

Uw wensen bij Belgisch hardsteen voor buiten

Heeft u ideeën voor een eigen ontwerp? In onze werkplaats realiseren we uw wensen en maken we gebruik van de hoogste kwaliteit Belgisch hardsteen. Ook adviseren we u graag. Kies bijvoorbeeld voor licht of donker gezoet, een matte of juist glanzende afwerking. Alle werkzaamheden voeren we in eigen beheer in onze steenhouwerij uit, waardoor we een snelle levering garanderen. Kortom: met Belgisch hardsteen voor buiten geeft u uw woning of tuin echt karakter. We luisteren graag naar uw wensen en geven advies over de uitgebreide mogelijkheden van Belgisch hardsteen voor buiten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel 0497-381124 voor meer informatie of neem via het contactformulier contact met ons op.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden