Arduin dorpels

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Wanneer u op zoek bent naar een stevige omranding voor uw kozijn of raamwerk, dan zijn arduin dorpels iets voor u. Arduin is een kalksteen met een blauwgrijze kleur wat ook wel Belgisch hardsteen wordt genoemd. Deze steensoort wordt gewonnen uit de Ardennen en wordt gebruikt voor allerlei producten, waaronder arduin dorpels. Een bijzonder kenmerk van deze soort is dat ze miljoenen jaren oude fossielen en aders bevatten. Dit geeft een unieke uitstraling.

Kies voor arduin dorpels die passen bij uw huis

De arduin dorpels van Steenhouwerij Breti zijn van de beste kwaliteit en slijtvast. Hierdoor gaan ze voor langere tijd mee. Daarnaast worden de omrandingen niet alleen gebruikt bij kozijnen en ramen, maar ook voor deuren en zelfs garages. De dorpels zorgen voor een nette afwerking van bijvoorbeeld uw kozijn of deur en het Belgisch hardsteen geeft het een bijzondere uitstraling. De arduin dorpels maken wij voor u op maat, zodat u zeker weet dat het past bij uw huis. Daarnaast kunt u zelf kiezen voor een afwerking van hardsteen. Kies er bijvoorbeeld voor om de dorpels te schuren of polijsten, zodat de stenen gladder worden en een glanslaagje krijgen.

Dé specialist in natuursteen en hardsteen

Wat uw wensen voor arduin dorpels ook zijn, wij zorgen ervoor dat ze volledig voldoen aan uw verwachtingen. Wij hebben al meer dan 55 jaar ervaring in deze branche en zijn gespecialiseerd in natuursteen en hardsteen. Deze steensoorten worden voor verschillende toepassingen gebruikt, waaronder hardstenen muurafdekkers. Wij kunnen u daarom ook alles vertellen over deze soorten steen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden