Een muurafdekker van Belgisch hardsteen

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Belgisch hardsteen is een uitstekende steensoort die voor veel toepassingen gebruikt kan worden, bijvoorbeeld voor een muurafdekker. Een muurafdekker zorgt ervoor dat uw muur niet beschadigd wordt. Het voorkomt dat de muur afbreekt of dat er water in of op de muur komt. Hierdoor kan de kwaliteit van de muur gewaarborgd worden en gaat deze langer mee.

Kies voor Belgisch hardsteen en krijg een muurafdekker op maat

Een muurafdekker van Belgisch hardsteen is bij Steenhouwerij Breti in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Naast de steensoort zijn de afmeting en het soort model dat u kiest ook erg belangrijk. Bij ons kunt u muurafdekkers op maat laten maken, zodat u zeker weet dat u de juiste afmetingen heeft. Daarnaast heeft u de keuze uit een vlakke of aflopende muurafdekker. Weet u niet goed welk type u nodig heeft? Vraag dan advies aan onze specialisten. Door onze ervaring van meer dan 55 jaar hebben wij veel kennis van de verschillende toepassingen en geven wij u advies op maat.

Profiteer van de beste kwaliteit tegen een goede prijs

Wanneer u bij ons een muurafdekker van Belgisch hardsteen koopt, kies u voor de beste kwaliteit. Dit steensoort is erg stevig en gaat jarenlang mee. Daarnaast bieden wij de muurafdekkers tegen een voordelige prijs aan. Wilt u profiteren van deze goede prijs-kwaliteitverhouding? Of bent u benieuwd naar onze andere toepassingen, zoals arduin dorpels? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op door te bellen naar 0497-381124.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden