Belgisch hardsteen Tegels Bladel

“Geef uw terras of tuin een luxe en natuurlijke uitstraling met natuursteen.”

Belgisch hardsteen, ook wel arduin of blauwsteen genoemd, is afkomstig uit groeves in de Ardennen. Met Belgisch hardsteen tegels creëert u een stijlvol interieur of realiseert u een prachtig terras in uw tuin. Een Belgisch hardsteen vloer komt volledig tot zijn recht in de hal, keuken, woon- of badkamer. Belgisch hardsteen tegels hebben een prachtige, natuurlijke en blauwgrijze kleur en kenmerken zich door de aanwezigheid van kleine fossielen en aders aan het oppervlak. Steenhouwerij Breti past verschillende technieken toe om Belgisch hardsteen tegels nóg meer te laten spreken, zoals licht of donker zoeten en polijsten. We maken alleen gebruik van de beste kwaliteit hardsteen, die we verder verwerken tot een exclusieve Belgisch hardsteen vloer of Belgisch hardsteen bestrating.

Belgisch hardsteen tegels: voor een unieke en luxueuze uitstraling

Het toepassen van Belgisch hardsteen tegels is één van de beste manieren om zowel uw interieur als exterieur een luxueuze uitstraling te geven. Belgisch hardsteen tegels worden veel gebruikt voor vloeren in woningen, maar ook op het terras of op trappen geeft het uw tuin of entree een geweldig karakter. Belgisch hardsteen bestrating geeft uw entree of pad een natuurlijk karakter met een luxe uitstraling. De tegels kunnen ook worden gebruikt voor vijverranden of omlijsting van elementen in de gevel. Met Belgisch hardsteen geniet u bovendien van een lange levensduur en het materiaal is vrijwel onderhoudsvrij. Tegels van hardsteen zijn ook uitstekend te combineren met andere soorten en maten natuursteen.

Belgisch hardsteen bij Steenhouwerij Breti

Steenhouwerij Breti luistert naar uw wensen en maakt graag, samen met u, een ontwerp voor de toepassing van Belgisch hardsteen voor uw interieur of Belgisch hardsteen bestrating in uw buitenruimte. Van een nieuwe Belgisch Hardsteen vloer in uw badkamer tot een uitgebreid ontwerp voor uw terras in de tuin: we helpen u aan de meest uiteenlopende soorten Belgisch hardsteen bestrating. Alle diktes en afmetingen zijn door ons te realiseren, waarbij ook organische vormen mogelijk zijn. Wilt u de tegels laten zoeten of polijsten? Dan is dat bij ons uiteraard ook mogelijk. Op die manier krijgt u de tegel die perfect bij uw verwachtingen past. Geniet van de luxe en natuurlijke warme uitstraling van dit tijdloze materiaal. Bel 0497-381124 of neem via ons contactformulier contact met ons op.

Al meer dan al meer dan 55 jaar ervaring

Gespecialiseerd in natuursteen

Diverse toepassingen

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij uiterst bekwaam om uw wensen in het product te verwerken.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden